Förpackningar och snygga kartonger

Fråga oss. Vi kan förpackningar!

Förpackningar och snygga kartonger som är skyddande, praktiska och lätta att hantera. Säkert vill du också att din nya låda ska vara så miljövänlig, säljande och kostnadseffektiv som möjligt. Och det är väl inte fel om den har en kreativ och innovativ design som inte liknar allt annat; du vill ha en förpackning som sticker ut och hjälper till att marknadsföra dina produkter, eller hur?

Oavsett om du är ute efter ett enkelt skyddande emballage i brun well, eller en exklusiv säljande förpackning med fyrfärgstryck, laminat, foliering, inrede etc, är du alltid välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Se några bra exempel här under.

Om du vill fixar vi även illustrations- och originalarbete, montering och packning samt adressering, logistik och allt annat du helst slipper att göra själv. Dessa tillval brukar vi kalla PLUS-tjänster

► KONSTRUKTION AV FÖRPACKNINGAR               ► INREDEN, SMARTA LÅS, FÖNSTER OCH HANDTAG

► SÅ HÄR TILLVERKAR VI DIN FÖRPACKNING       ► VARIABELTRYCK

 

Förpackningar, kartonger och emballage - Stora Enso Nymölla                     a_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_480pxl_SPECSAVERS_3657

Vår vanligaste modell av stansade lådor. Mycket enkel att vika ihop och packa. Från mindre format i 265g falskartong till större lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Lämpliga för inreden, fönsterhål, handtag mm. Kan förses med självlåsande flikar som gör tejp överflödigt.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


b_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_480pxl_TIBRO_3712                                    b_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_480pxl_FLAKT_WOODS_3692

Dessa förpackningsmodeller är mycket lätta att resa och montera. Botten kan endera vara med insticksflikar, alternativt kuvertbotten eller tvåpunktslimmad automatbotten. Lämplig för många olika slags produkter. Materialsnål konstruktion. Från små format i 265g falskartong till stora lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan förses med inredningar, fönsterhål, låstungor mm.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


c_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_480pxl_Opeco                            c_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_480pxl_Zeiss

 

Förpackningar bestående av två delar. Antingen som låda med hylsa, som en “tändsticksask”. Eller som en låda med lock, som en “skokartong”. Från mindre format till större lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan kombineras med inreden och avdelare.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


d_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_480pxl_SHOWOFF_3681               malmotime.se

Förpackningsmodeller som är smidiga att resa och montera. Omslag lämpliga för platta produkter som kataloger, böcker, pärmar mm. Med olika grad av mötande eller överlappande flikar samt stötskyddande balkar. Ofta i mini-, fin- eller grov well. Erfordrar i vissa fall ej stansverktyg. Materialsnåla konstruktioner som kan förses med inreden, fönsterhål och självlåsande flikar som gör tejpning överflödigt.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


v_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_480pxl_HEMMAKVALL_3660           malmotime.se

En verkligt snillrik förpackningsmodell med integrerat bärhandtag. Lämplig för produktpresentationer, kampanjer, mässor mm. Från små format i 265g falskartong till stora lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan kombineras med inrede för flaskor, burkar mm.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


f_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_480pxl_LACOSTE_3654                malmotime.se

Ställ för exponering av produkter i butiker, på mässor mm. För disk eller golv. Med integrerad eller lös skylt. Ofta i mini- eller finwell. Även för folders och broschyrer.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


”Kvalitet på tryck och kartong ger absolut den känsla vi vill ha på våra förpackningar” Chokladbudet.se
”Mycket omtyckt av både föräldrar och barn, vi får ut vårt varumärke” Stena Line
”Boxen visade sig bli en succé” Envirotainer
”Den bästa give away vi någonsin haft” SAS Cargo
► SE FLER REFERENSER


Vi hjälper dig med alla typer av stansade förpackningar. Förpackningar och kartonger med tryck. Stansade kartonger. Kartonger med tryck, Present-förpackningar. Present-kartonger. Wellpapp-kartonger. Papp-kartonger. DR-Kartonger. DR-Lådor. DR-Boxar. Reklam-förpackningar. Reklam-kartonger. Promotion-förpackningar. Promotion-kartonger. Presentreklam-förpackningar. Presentreklam-kartonger. Vi kan förpackningar!

Kontakta vår förpackningsdesigner Ulf Lindgren direkt på 0705-73 66 61 eller mejla ulf.lindgren@exakta.se

► GÖR EN FÖRFRÅGAN I VÅRT ENKLA FORMULÄR