Förpackningar och snygga kartonger i olika modeller

Fråga oss. Vi kan förpackningar, kartonger, lådor och alla slags emballage!

Förpackningar och snygga kartonger som är skyddande, praktiska och lätta att hantera. Säkert vill du också att din nya låda ska vara så miljövänlig, säljande och kostnadseffektiv som möjligt. Och det är väl inte fel om den har en kreativ och innovativ design som inte liknar allt annat; du vill ha en förpackning som sticker ut och hjälper till att marknadsföra dina produkter, eller hur?

Oavsett om du är ute efter ett enkelt skyddande emballage i brun well, eller en exklusiv säljande förpackning med fyrfärgstryck, laminat, foliering, inrede etc, är du alltid välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Se några bra exempel här under.

Om du vill fixar vi även illustrations- och originalarbete, montering och packning samt adressering, logistik och allt annat du helst slipper att göra själv. Dessa tillval brukar vi kalla PLUS-tjänster

► KONSTRUKTION AV FÖRPACKNINGAR               ► INREDEN, SMARTA LÅS, FÖNSTER OCH HANDTAG

► SÅ HÄR TILLVERKAR VI DIN FÖRPACKNING       ► VARIABELTRYCK

stansad förpackning med inrede för produkter                     stansad wellpapp låda med offsettryck

Vår vanligaste modell av stansade lådor. Mycket enkel att vika ihop och packa. Från mindre format i 265g falskartong till större lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Lämpliga för inreden, fönsterhål, handtag mm. Kan förses med självlåsande flikar som gör tejp överflödigt.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


kapsel-förpackning för kaffemugg med fönsterhål och inrede                                    förpackning i kascherad miniwell med offsettryck och kuvertbotten

Dessa förpackningsmodeller är mycket lätta att resa och montera. Botten kan endera vara med insticksflikar, alternativt kuvertbotten eller tvåpunktslimmad automatbotten. Lämplig för många olika slags produkter. Materialsnål konstruktion. Från små format i 265g falskartong till stora lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan förses med inredningar, fönsterhål, låstungor mm.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


Låda med sleeve för flaska                            Förpackningar och snygga kartonger i olika modeller

Förpackningar och snygga kartonger i olika modeller, denna bestående av två delar. Antingen som låda med hylsa, som en “tändsticksask”. Eller som en låda med lock, som en “skokartong”. Från mindre format till större lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan kombineras med inreden och avdelare.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


Bokomslag i miniwell med rivtejp               miljövänliga förpackningar för postutskick

Förpackningsmodeller som är smidiga att resa och montera. Omslag lämpliga för platta produkter som kataloger, böcker, pärmar mm. Med olika grad av mötande eller överlappande flikar samt stötskyddande balkar. Ofta i mini-, fin- eller grov well. Erfordrar i vissa fall ej stansverktyg. Materialsnåla konstruktioner som kan förses med inreden, fönsterhål och självlåsande flikar som gör tejpning överflödigt.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


Förpackningar och snygga kartonger i olika modeller          

En verkligt snillrik förpackningsmodell med integrerat bärhandtag. Lämplig för produktpresentationer, kampanjer, mässor mm. Från små format i 265g falskartong till stora lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan kombineras med inrede för flaskor, burkar mm.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


displayställ med tryck LACOSTE                 specialanpassat exponeringsställ NordLock

Ställ för exponering av produkter i butiker, på mässor mm. För disk eller golv. Med integrerad eller lös skylt. Ofta i mini- eller finwell. Även för folders och broschyrer.

► FLER BILDER AV DENNA MODELL


”Kvalitet på tryck och kartong ger absolut den känsla vi vill ha på våra förpackningar” Chokladbudet.se
”Mycket omtyckt av både föräldrar och barn, vi får ut vårt varumärke” Stena Line
”Boxen visade sig bli en succé” Envirotainer
”Den bästa give away vi någonsin haft” SAS Cargo
► SE FLER REFERENSER


Vi hjälper dig med alla typer av stansade förpackningar. Förpackningar och kartonger med tryck. Stansade kartonger. Kartonger med tryck, Present-förpackningar. Present-kartonger. Wellpapp-kartonger. Papp-kartonger. DR-Kartonger. DR-Lådor. DR-Boxar. Reklam-förpackningar. Reklam-kartonger. Promotion-förpackningar. Promotion-kartonger. Presentreklam-förpackningar. Presentreklam-kartonger. Vi kan förpackningar!

Förpackningar och snygga kartonger i olika modeller – ännu fler exempel på ExaktaBox

Kontakta vår förpackningsdesigner Ulf Lindgren direkt på 0705-73 66 61 eller mejla ulf.lindgren@exakta.se

► GÖR EN FÖRFRÅGAN I VÅRT ENKLA FORMULÄR

Våra vanligaste kartongmaterial:

Billerud-Korsnäs White

Vit oliksidig falskartong med mycket bra styvhet och suverän rivstyrka. Framsidan är bestruken, baksidan lättbestruken. Den högbestrukna framsidan ger optimal bildåtergivning och den unika rivstyrkan ger goda bigningsegenskaper. Särskilt lämpad för krävande stansning, prägling, foliering och laminering.
Tillgänglig i följande ytvikter: 290 g, 315 g, 340 g, 370 g samt 400 g. Tillverkad av Billerud-Korsnäs, Sverige.

Billerud-Korsnäs Light / Billerud-Korsnäs Carry

Kraftkartong med mycket bra styvhet och suverän rivstyrka. Framsidan är bestruken och glättad medan baksidan är oblekt och brun. Kartongen är utmärkt som förpackningskartong, men också till skyltar och mappar med mera som kräver hög styvhet, styrka och goda stansningsegenskaper. Tillgänglig i följande ytvikter: 270 g, 290 g, 330 g, 350 g, 370 g, 400 g, 425 g samt 480g. Tillverkad av Billerud-Korsnäs, Sverige.

Invercote Creato

Liksidigt högbestruken homogenkartong (Solid Bleached Sulphate) med silkesmatt ytfinish. Kartongens mycket släta ytfinish och glans ger optimal bildåtergivning. Den unika uppbyggnaden i tre skikt av långfibrig blekt sulfatmassa ger Invercote överlägsna styrkeegenskaper. Perfekt för förpackningar, omslag, mappar, etc. med dubbelsidigt tryck där du vill ha riktig kartongkänsla och extra styrka i bigarna. Invercote är även särskilt lämplig för krävande stansning, prägling, foliering, lackning och laminering. Tillgänglig i följande ytvikter: 280 g, 300 g, 350 g samt 400 g. Tillverkad av Iggesund Paperboard, Sverige.

Invercote G

Homogenkartong (Solid Bleached Sulphate) med trippelbestruken silkesmatt framsida och obestruken baksida. Kartongens mycket släta ytfinish och glans ger optimal bildåtergivning. Den unika uppbyggnaden i tre skikt av långfibrig blekt sulfatmassa ger Invercote överlägsna styrkeegenskaper. Perfekt för förpackningar, omslag, mappar, etc. med dubbelsidigt tryck där du vill ha riktig kartongkänsla och extra styrka i bigarna. Invercote är även särskilt lämplig för krävande stansning, prägling, foliering, lackning och laminering. Tillgänglig i följande ytvikter: 280 g, 300 g, 330 g, 350 g samt 380 g. Tillverkad av Iggesund Paperboard, Sverige. Passar utmärkt för förpackningar och snygga kartonger i olika modeller

Carta Integra

Falskartong (Folding Box Board) med dubbelbestruken semimatt framsida och mattbestruken baksida. Den speciella tillverkningsmetoden med blekt aspmassa i mittskiktet ger hög bulk, ljushet, opacitet och styvhet. Carta Integra är en allroundkvalitet med bra styvhet och tryckegenskaper. Tillgänglig i följande ytvikter: 265 g, 285 g, 315 g samt 330 g. Tillverkad av M-real Äänekoski, Finland.

Kraftpak

Kraftpak är en obestruken, naturbrun kraftkartong med mycket hög spräng- och rivstyrka. Utmärkt för förpackningar och snygga kartonger i olika modeller. Tillverkas av 100% oblekt nyfiber. Uppfyller höga krav på hygien och renhet. Kraftpak är godkänd för direktkontakt med livsmedel. Står emot fukt. Utmärkt att trycka på samt att prägla och stansa i. Fullt återvinningsbar. Tillgänglig i följande ytvikter: 259 g, 283 g, 307 g, 332 g, 356 g samt 386 g. Tillverkad av KapStone, USA.

WELLPAPP – vit/vit – brun/brun – vit/brun

Microwell 1,2 mm  –  Miniwell 1,7 mm  –  Finwell 2,8 mm  –  Grovwell 4,0 mm  –  Dubbelwell 7,0 mm