Popcorn-Box med eget tryck

Modell: Popcornbox, popcornbägare. Även mindre modell för jordnötter eller chilinötter

p_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_580pxl_POPPOP_5612p_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_780pxl_popcornsbagare_HOYA_7125


Laminering
Seglaminering såväl förstärker som lyfter finishen på din Popcorn-Box. Mer tåligt mot repor och fingeravtryck än uv-lack. Finns i blankt eller matt utförande.

UV-lackering
Blankt och elegant. Särskilt effektfullt om bara en del av trycket lackeras, s k partielll lackering, t ex en logotype eller en text. Endera positivt eller negativt.

Folietryck
Med hjälp av en metallkliché och hög värme applicerar vi en folie som finns i ett stort urval färger. Vanligast är guld eller silver. Effektfullt och stiligt för t ex en logotype.

Prägling
Antingen foliepräglar vi, dvs lyfter eller sänker folietrycket. Eller så blindpräglar vi i materialet och då framträder motivet i dess skuggor och dagrar.

Stansning
En stansad detalj kan vara mycket tilldragande effekt. Det kan handla om ett titthål, ett fönster, runda hörn eller en kontur. Något som förädlar, skapar mervärde, väcker uppmärksamhet och manar till handling … det är ju detaljerna som gör det!