Tablettaskar med eget tryck

Modell: Askar och strutar för tabletter och pastiller. Utförande som kapsel, ask/hylsa eller strut

Tablettask, tablettstrut                  Tablettask, tablettstrut


 

.                                     b_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_780pxl_KAFFELUNDEN_ 7138


 

malmotime.semalmotime.se


 

b_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_780pxl_HALLONBATSFLYKTINGEN_7140         b_forpackningar_kartonger_tryckfolket_prbox_780pxl_DUX_7139


 

Laminering

Seglaminering såväl förstärker som lyfter finishen på din Tablettask. Mer tåligt mot repor och fingeravtryck än uv-lack. Finns i blankt, matt och olika präglade, metalliska, holografiska eller pärlemorskimrande utföranden.

UV-lackering
Blankt och elegant. Särskilt effektfullt om bara en del av trycket lackeras, s k partielll lackering, t ex en logotype eller en text. Endera positivt eller negativt.

Folietryck
Med hjälp av en metallkliché och hög värme applicerar vi en folie som finns i ett stort urval färger. Vanligast är guld eller silver. Effektfullt och stiligt för t ex en logotype.

Prägling
Antingen foliepräglar vi, dvs lyfter eller sänker folietrycket. Eller så blindpräglar vi i materialet och då framträder motivet i dess skuggor och dagrar.

Stansning
En stansad detalj kan vara mycket tilldragande effekt. Det kan handla om ett titthål, ett fönster, runda hörn eller en kontur. Något som förädlar, skapar mervärde, väcker uppmärksamhet och manar till handling … det är ju detaljerna som gör det!