Trycksaker Broschyrer Kataloger Skyltar

Vilken trycksak lämpar sig bäst för ditt budskap? Vi hjälper dig att finna rätt lösning utifrån ambitionsnivå och budget.

Vi producerar alla typer av trycksaker i riktigt hög kvalitét. Offset och digitaltryck. Format upp till 70 x 100 cm.

Vi trycker folders, broschyrer, kataloger, böcker, kort, blad, mappar, skyltar, vippor, kupongblock, flyers, affischer mm.

EXAKTA ligger i den absoluta framkanten när det gäller maskinpark och annan teknisk utrustning.

► Se mer info på EXAKTA:s huvudsajt

i_forpackningar_kartonger_trycksaker_tryckfolket_prbox_MULTI_COPY_480px_4470 i_forpackningar_kartonger_trycksaker_tryckfolket_prbox_Viva_kort_480px_4451 i_forpackningar_kartonger_trycksaker_tryckfolket_prbox_Euroflorist_kort_480px_4450 i_forpackningar_kartonger_trycksaker_tryckfolket_prbox_New_York_kort_480px_4454

Folders

Falsat och vikt pappersark, som kan göras i många olika utföranden och format, exempelvis 4-sidors A4 = A3 vikt en gång, eller 6-sidors A65 = A4 vikt två gånger. Bra trycksak vid t ex mässor eller andra tillfällen där någonting behöver sägas kortfattat och som sedan besökaren enkelt kan bära med sig. Kostnadseffektivt och snabbt att ta fram. Produktionstid brukar vara 4-5 dgr beroende på upplaga.

Broschyrer

Två eller flera pappersark som är falsade och klammerhäftade. Vanliga format är 8-16-sidor A4 eller 8-sidors A5. Vanliga användningsområden är t ex företags- eller produktpresentationer där det är viktigt att lämna efter sig ett förtroendeingivande intryck. Produktionstid brukar kunna vara 5-7 dgr beroende på upplaga, antal sidor och eventuella efterbehandlingar.

Blad & Flyers

I format A4, A5, A65 eller vilket format som helst. Trycks på en eller båda sidor. Blad används ofta för fallstudier, produktblad, specifikationer m m och med fördel i kombination med mapp.
Produktionstid för blad och flyers är 4-5 dgr beroende på upplaga.

Års- & kvartalsredovisningar

Av praktiska skäl brukar dessa oftast produceras i A4-format. Vanligt är även ganska påkostade produktioner med hänsyn till papperskvalitet mm. När det gäller hantering av denna typ av uppdrag är vi på EXAKTA väl medvetna om att innehåll är av konfidentiell art tills dess att det når sina tilltänkta läsare. Vidare är vi också klara över hur viktigt det är att leverera dessa enl överenskomna leveransdatum. Produktionstid brukar kunna vara 2-3 veckor beroende på upplaga, antal sidor ev efterbehandlingar.

Kataloger

Ofta limbundna produktioner (förekommer även trådhäftad) vilket är bra att ha i åtanke med tanke på att produktionstid som ofta är längre än andra trycksaker. Användingsområdena för kataloger är såklart många men, gemensamt är väl kanske att de oftast är bra för att presentera en stor mängd artiklar / sortiment. Produktionstiden kan variera mycket beroende på omfång men är ofta 2-3 veckor.

Manualer

Manualer förekommer i väldigt många variatianter beroende på användningsområdena som ju är många. Rådfråga oss gärna då det finns en uppsjö olika sätt att t ex binda (wire-o, limbindning, häftning mm) eller efterbehandla för att göra dem mer tåliga. Produktionstiderna är högst varierande, men en enklare manual kan ta 3-5 dgr och en mer påkostad upp till 2-3 veckor.